Back to Nature – The Original

Back to Nature uppfann akvariebakgrunden. Det är därför vi kan ta oss friheten att kalla oss; Back to Nature − The Original. Back to Nature är den världsledande tillverkaren av akvariebakgrunder. Allt designas och tillverkas i vår fabrik i Kopparberg.

Alla Back to Nature-bakgrunder har sitt ursprung ur avtryck av strukturer och former i naturen. De tillverkas med hantverksmässig känsla, en svår konst som vi är ensamma om. Resultatet är oerhört naturtroget, och färgsättningen av varje bakgrund är unik. Vi har satt en varaktig trend.

Vad är en Back to Nature-bakgrund?

Back to Nature är ett alldeles naturtroget, tredimensionellt landskap, som installeras inuti ett akvarium eller terrarium. Back to Nature kan täcka bakrutan, helt eller delvis, och skapar en fantastiskt naturtrogen känsla. Den skapar dessutom trivsel för dina djur.

Back to Nature är inte “bara” en tjusig dekoration, det finns fler fördelar: Flertalet akvarieinnevånare blir tryggare med en bakgrund att “luta sig mot”. Det finns till och med arter som inte visar sitt naturliga beteende i ett “naket” akvarium.

En annan stor fördel är att man kan gömma all oestetisk teknik bakom en Back to Nature. Den allra bästa lösningen är att bygga ett gigantiskt biofilter bakom bakgrunden. Rätt utfört fungerar ett sådant filter i många år utan att man behöver rengöra det.


Läs mer om fördelarna i den suveräna kvaliteten som gjort Back to Nature världsledande.

 

Om Back to Nature

Back to Nature, the original − Modeled on nature.